Op maandag 10 september gaat de spooroverweg Driesstraat/Dentergemstraat dicht. Die dag start Infrabel immers de werken op voor de aanleg van een verbindende langsweg, parallel met de spoorlijn Deinze-De Panne. De spoorweg wordt afgesloten voor alle verkeer, dus inclusief fietsers en voetgangers. De langsweg zou tegen 30 november moeten zijn afgewerkt.

 

Omleiding

Voor het verkeer richting Dentergemstraat wordt een omleiding voorzien via de Klijtenstraat, Bedevaartstraat, Seyntexlaan en de ventweg van de Zuiderring. Het verkeer richting stadscentrum kan omrijden via de ventweg van de Zuiderring, Wakkensesteenweg, Gruuthusestraat en Klijtenstraat.

 

Fietsveilig alternatief tijdens de werken

Om de fietser een veilig alternatief te bieden, wordt momenteel een nieuw grindpad aangelegd tussen de Meerlaantjestraat en het fietspad langsheen de Zuiderring.

 

Bijkomende info

Voor extra verduidelijking kan je contact opnemen met Infrabel via https://www.infrabel.be/nl/buurtbewoners/onze-werven of met de dienst Mobiliteit van Stad Tielt, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..