Het aantal leerlingen in quarantaine en ook het aantal leerlingen die positief testen op Covid-19 stijgt zienderogen. We schakelen dus een versnelling hoger qua veiligheid en hygiëne.

Nieuwe afspraken

  1. Vanaf dinsdag 20 oktober geldt de mondmaskerplicht voor het volledige schooldomein: binnen én buiten (speelplaats, tuin, in- en uitgangen, …);
  2. De lockerzaal wordt vanaf donderdag 22 oktober permanent gesloten. Iedereen neemt vanaf die dag zijn/haar schoolspullen telkens mee naar huis. Dit betekent dat alle lockers op dinsdag 20 oktober en ten laatste op woensdag 21 oktober leeggehaald moeten worden. Voorzie voldoende stevige zakken. Specifiek voor ouders van leerlingen in quarantaine: uiteraard kunnen de lockers bij terugkeer van de leerling leeggehaald worden. De leerlingen dienen dit te regelen via het onthaal. Indien ouders dat eerder wensen te doen, nemen zij best contact op met het onthaal (051 42 49 00)
  3. In de pauzes zijn alle leerlingen verplicht buiten!

We houden u alleszins op de hoogte van verdere evoluties.

 

Meldingen van quarantaine en besmetting

We ervaren dat meldingen van besmetting of quarantaine niet steeds via de reguliere weg verlopen.

We herhalen graag dat alle meldingen door de ouders moeten gebeuren, tijdens de openingsuren van de school telefonisch (051 42 49 00) en buiten de openingsuren via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Daarna worden de leraars op de hoogte gebracht en komen desbetreffende leerlingen zo in aanmerking voor afstandsonderwijs