COVID treft vele gezinnen en families. Privématig kunnen velen daar intussen van getuigen.
Bij deze een hart onder de riem voor al wie dit zelf intens doormaakt of het beroepsmatig door de crisis zwaar te verduren krijgt.

Ook op het schoolse vlak waren de voorbije weken heftig. Leerlingen en personeelsleden op en af aan- en afwezig, in quarantaine, contactonderwijs, afstandsonderwijs … De organisatie vroeg en vraagt behoorlijk wat flexibiliteit van alle betrokkenen. Dit zal de komende maanden niet anders zijn. We waarderen in elk geval alle medewerking tijdens de voorbije periode.

Intussen is duidelijk dat de oorspronkelijke herfstvakantie verlengd is tot en met zondag 15 november.
Op maandag 16 november kan het onderwijs dan weer van start gaan, in welke vorm dan ook.

Wat we zeker weten:
1. de eerste graad wordt blijvend op school verwacht. Er is dus uitsluitend contactonderwijs voorzien.
2. voor de tweede en derde graad kunnen we voor maximaal 50 % bezetting in contactonderwijs voorzien. Voor de overige 50 % dienen we in afstandsonderwijs te voorzien. Dit zeker tot 1 december.

We werken inmiddels aan een sluitende organisatie van deze lessen (uurroosters leerlingen, personeel, lokalen) en het randgebeuren op school (middagmaal, avondstudie, …).

Dank voor uw begrip en geduld in deze. We houden u zeker op de hoogte.

Intussen is de school gesloten. Wel zijn we voor vragen of bezorgdheden steeds bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eventuele COVID-positieve testresultaten worden ook langs die weg doorgegeven.

Ook kan men hiervoor bij het CLB terecht tijdens de openingsuren (8.30 u. – 12 u. en 13 u – 17 u./op vrijdag tot 16 u.) op het nr 051 42 66 42.

20201101 coronaFB