Overstap naar tweede graad?

De modernisering van het secundair onderwijs zet zich in schooljaar 2021-2022 door in het derde jaar. In De Bron bieden we zes studierichtingen aan: Grieks-Latijn, Latijn, moderne talen (nieuw!), economische wetenschappen, humane wetenschappen en natuurwetenschappen. Je leest er meer over in onze gloednieuwe infobrochure!

Iedereen voltijds weer naar school

Vanaf maandag 10 mei gaan we opnieuw voor voltijds contactonderwijs, en dit voor alle leerjaren. Alle andere veiligheids- en hygiënemaatregelen blijven behouden. Meer info volgt.

Nieuwe richting: Moderne talen

Vanaf schooljaar 2021-2022 bieden we nieuw in De Bron in het derde jaar de studierichting Moderne Talen aan! Naast de studierichtingen Economische wetenschappen, Natuurwetenschappen, Grieks-Latijn, Latijn en Humane wetenschappen is er met deze aanvulling een breed aanbod in de gemoderniseerde tweede graad. Lees hier meer over ons studieaanbod!

Emmanuel en Juul naar 2de ronde JON

Emmanuel Obiringa (4WETb) en Juul Fraeyman (4LAT5a) konden zich plaatsen voor de tweede ronde van de Junior Olympiade Natuurwetenschappen. Proficiat! De tweede ronde vindt plaats op woensdag 5 mei. Een hartelijk dankjewel aan alle leerlingen die deelnamen, en alvast veel succes aan Emmanuel en Juul voor ronde twee!