Back to Top

English in Action zomer 2020

Gepubliceerd: maandag 08 juni 2020 12:02

Ook dit jaar bieden we een zomercursus Engels aan van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus. We werken hiervoor steevast samen met het Britse taalinstituut English in Action. Lees meer over de cursus door hier te klikken!

Vierde in biologieolympiade

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 19:07

Van harte proficiat aan Tristan Vanoverbeke (5WEW8) met zijn vierde plaats in de finale van de Vlaamse biologieolympiade! De digitale proclamatie vond zondagnamiddag 24 mei plaats. Tristan werd vierde, op een totaal van 17 finalisten en 2332 deelnemers uit heel Vlaanderen. Een bijzonder knappe prestatie voor een leerling uit het vijfde jaar!

Dichter des Vaderlands

Gepubliceerd: donderdag 14 mei 2020 11:21

Oud-leerlinge Sylvie De Coninck, dichteres Sylvie Marie, maakt deel uit van een literair uitwisselingsproject dat een brug wil slaan tussen de drie taalgemeenschappen van ons land: ‘Dichter des Vaderlands/Poète National/Nationaler Dichter’. Een 70-tal dichters schrijft gepersonaliseerde gedichten ter nagedachtenis van een overledene, niet zelden voor wie overlijdt aan corona. Onlangs namen we afscheid van een oud-collega … Sylvie Marie schreef toen voor haar oud-leerkracht het gedicht "Echo".

Lees meer: Dichter des Vaderlands

Dirk.: band met Bronse roots

Gepubliceerd: donderdag 14 mei 2020 11:15

"De Gentse band DIRK. schrijft deze week Afrekening-geschiedenis: ze staan met 3 nummers tegelijk in de lijst. En daar is in 35 jaar Afrekening nog nooit een andere band in geslaagd," zo lezen we op de website van Studio Brussel. Proficiat aan deze band met Bronse roots!

Lees meer: Dirk.: band met Bronse roots