Back to Top

Corona-update 20 oktober 2020

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 18:27

Het aantal leerlingen in quarantaine en het aantal leerlingen die positief testen op Covid-19 stijgt zienderogen. We schakelen een versnelling hoger qua veiligheid en hygiëne. De nieuwe afspraken lees je in dit artikel (klik op 'Lees meer'). Ouders en leerlingen ontvingen deze info ook via e-mail.

Lees meer: Corona-update 20 oktober 2020

Europazoektocht doorheen Tielt

Gepubliceerd: zaterdag 03 oktober 2020 11:27

Stad Tielt is een echte Europastad. In de maand oktober kan je deelnemen aan een Europazoektocht doorheen de stad. Je komt ook voorbij onze school met zijn rijke Europese traditie. Op dinsdag 27 oktober kan je in de Europahal debatteren met Europarlementsleden. (Foto: (c) Europahuis Ryckevelde)

Lees meer: Europazoektocht doorheen Tielt

Ouderraad van start

Gepubliceerd: zaterdag 03 oktober 2020 10:56

De ouderraad is een enthousiast team dat een viertal keer per schooljaar samenkomt. Nieuwe leden zijn steeds welkom! De eerstvolgende vergadering is op dinsdag 1 december om 20.00 uur op school. Welkom!

Lees meer: Ouderraad van start

eTwinningprojecten bekroond

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 11:54

In de voorlaatste septemberweek werd bekend gemaakt dat zo goed als alle eTwinningprojecten van vorig schooljaar een nationaal kwaliteitslabel in de wacht hebben gesleept. Proficiat aan de betrokken leerlingen en leerkrachten. Twee projecten krijgen trouwens een extra prijs, op woensdag 14 oktober weten we hier meer over.

Lees meer: eTwinningprojecten bekroond